MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN


Over Doddledays

Doddledays ondersteunt zelfstandige ondernemers op het gebied van marketing.

Ons doel is niet alleen ondernemers en consumenten bij elkaar te brengen d.m.v. een spaarsysteem, maar ook om ondernemers onderling te kunnen laten samenwerken. Onze focus ligt op het versterken van de lokale en regionale economie.

De marketingactiviteiten zijn opgebouwd rond een uniek en laagdrempelig spaarsysteem. Bedrijven geven een pasje uit met daarop een eigen logo of foto. Met dit pasje kunnen spaarders ook bij andere deelnemende winkels sparen en andersom.

Team

 

Richard List

Richard beweegt zich het liefst op het snijvlak internet, MKB en ondernemerschap. Heeft zijn bijna 20 jaar ervaring in het MKB en zijn toekomstvisie hierover verwerkt in Doddledays.

 

 

Stefan Wierda

Sefan is kort na zijn dertigste verjaardag tot doctor gepromoveerd. Heeft in Groningen Kunstmatige Intelligentie gestudeerd en is een expert in het verwerken van grote hoeveelheden data.

 

 

Mark Govaerts

Mark is onze front-end webdeveloper met als specialiteit website optimalisatie voor mobiles, gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid. Mark is ook verantwoordelijk voor het technisch support.

 

 

Maurice van den Hoogen

Maurice is een SEO specialist met ruim 18 jaar ervaring in E-commerce. Heeft veel ervaring met Google AdWords en houdt zich vooral bezig met het optimaliseren van websites en landingspagina's.

 

 

Renée List

Renée studeert Small Business en Retail Management aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden met als specialiteit social media en online positionering voor retailers.

 

Meer weten

Bekijk onze pagina's op Facebook en Instagram om Doddledays in praktijk te zien.

Wij werken samen met Toonbankmarketing. Dit bedrijf is gespecialiseerd in marketing voor winkels en horecabedrijven.

U kunt ons 7 dagen per week bereiken via 0521 - 700 252 of bedrijven@doddledays.com. Uiteraard komen wij graag naar u toe om uw vragen te beantwoorden.