MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Yep!

Bij Yep! Cadeau & Zo in Blokzijl vind je voor iedereen wel een cadeautje. De winkel aan de Brouwerstraat in Blokzijl heeft een ruime voorraad mooie, leuke, stijlvolle of gekke cadeaus.

Gedurende het jaar is er een steeds wisselende collectie decoratie artikelen, stijlvolle herenoverhemden, truien en polo's van het merk 'Yachting & Co', souvenirs (allerhande hebbedingetjes uit de streek) en sportieve truien, jassen en vesten voor hem en haar.

Ook ben je er aan het juiste adres voor cosmetica van 'John van G', parfums voor hem en haar van het merk L'équivalent parfums, en heerlijke wijnen (onze specialiteit is betaalbare wijn tussen de 5,50 en 9,00 euro), eventueel gekoeld en altijd 6 halen, 5 betalen.

Nieuw in het assortiment: De echte Blokzijler Brok. Volgens zeer oud recept bereid. Wel nagemaakt, maar nooit geëvenaard. Deze Blokzijler Brok is vanaf nu bij Yep! in Blokzijl verkrijgbaar.

De merken van Yep! Cadeau & Zo

Greenleaf geurzakjes, Yachting & Co, L'équivalent parfums, Ashleigh & Burwood geuraccessoires, John van G make-up en nog veel meer.

Winkel

Verassende kerstpakketten

Wie kent het niet; standaard kerstpakketten met inhoud welke je jaren later nog achter in een keukenkastje tegenkomt. Yep! Cadeau & Zo stelt pakketten samen welke op maat gemaakt zijn. Voor elk budget iets speciaals!

Kom eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken of vraag een op maat gemaakte offerte. Wacht niet te lang, het is snel december!

Sparen

Je spaart bij ons punten. Bij elke 10 euro welke je besteed in onze winkels krijg je een punt.

Yep! Lekker & Leuk

Bij Yep! Lekker & Leuk in Blokzijl vind je, de naam zegt het al, vooral lekkere en leuke dingen. De knusse winkel aan de Brouwerstraat in Blokzijl staat vol speelgoed, heerlijke chocola, snoep, noten en nog veel meer lekkers.

Naast leuke gadgets en een groot assortiment ansichtkaarten zijn er bij Yep! Lekker & Leuk ook 'prenten' van Frederik Weijs (de meest bekende bekende kunstenaar uit de regio) te vinden. Het speelgoed is van bekende merken als TOPmodels, Monstercars en andere producten van Depesche.

De winkel kent verder een groot assortiment verse noten van topkwaliteit, heerlijkt truffels (handgemaakte kunstwerkjes van 'Marcipano') en heeeeeeel veel soorten schepsnoep (o.a. diverse soorten drop, oud-hollands snoep, Sorini bonbons, zuurstokken).

De merken van Yep! Lekker & Leuk

Top Model speelgoed, Monstercars auto's, Depesche, Marcipano chocoladetruffels en nog veel meer

Winkel

Facebook

Op onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van ons laatste nieuws, leuke acties en nieuwe artikelen.

Openingstijden

  1 juli t/m 31 augustus   1 september t/m 30 juni
Maandag 12.00 - 17.00 uur   Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur   10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur   10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur   10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur   10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur   10.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur   Gesloten

Adres

Yep!
Brouwerstraat 5 en 6
Blokzijl
06 - 1551 6667

www.yepblokzijl.nl
yepblokzijl@gmail.com


Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps