MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

De Koekoeksbloem

De Koekoeksbloem in Hasselt is onderdeel van Kwekerij de Koekoeksbloem. Wij verwezenlijken al ruim 3 jaar bloemenwensen van bedrijven en particulieren in IJsselmuiden en omstreken. Sinds april 2017 is De Koekoeksbloem ook in Hasselt te vinden in onze winkel aan de Nieuwstraat schuin tegenover DA Drogist Kinket.

Kwekerij de Koekoeksbloem is de specialist in bloemwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Omdat er veel bloemen bij ons vers uit eigen kwekerij komen en daarnaast dagelijks verse bloemen van de veiling, staan wij bekend om onze goede kwaliteit en betaalbare bloemen!

Ons creatieve team beschikt over de gewenste vakdiploma’s en stelt uw bloemwerken met veel zorg samen. Mede door het gebruik van dagelijks verse bloemen, garanderen wij een uitstekende kwaliteit. U bent bij ons aan het juiste adres voor boeketten, rouwboeketten, bruidswerk, bloemstukken en heel veel leuke cadeaus. Wij nodigen u graag uit in onze winkel aan de Nieuwstraat 12 in Hasselt.

Online bloemen bestellen

Via onze website kunt u ook online uw bloemen bestellen. Voor 12 uur besteld, dezelfde dag in huis! Wij bezorgen in: IJssemuiden, Grafhorst, Kampen, Wilsum, 's-Heerenbroek, Stadshagen, Mastenbroek, Kamperzeedijk, Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis.

Winkel

Sparen

U ontvangt een punt bij elke 10 euro die u besteedt in onze winkel.

Facebook

De Koekoeksbloem heeft een levendige Facebookpagina waar naast leuke nieuwtjes ook regelmatig 'deel en like' acties te vinden zijn.

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 16.30 uur

Contact

De Koekoeksbloem Hasselt
Nieuwstraat 12
8061 GR Hasselt

038-3373574

info@koekoeksbloem.nl
www.koekoeksbloem.nl

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps