MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Massagepraktijk Xenia

Mijn naam is Sabrina Sjoerdsma, wonend in Meppel. Na de geboorte van mijn dochter had ik van tijd tot tijd moeite mij te ontspannen. Er ging een wereld voor me open toen ik op een gegeven moment in aanraking kwam met een massage: ik voelde me weer vitaal en energiek.

Door mijn goede ervaringen werd de interesse voor de kunst van het masseren aangewakkerd en besloot ik een opleiding tot masseur te volgen, en heb er vele cursussen na gevolgd. De passie die ik ontwikkelde voor het masseren en op die manier mensen helpen rust en ontspanning te vinden plantte het idee voor een nieuwe droom: een eigen massagepraktijk.

Soorten massages

Bij Massagepraktijk Xenia bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende massages. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld  Tibetaanse massage, Hot stone, Kruidenstempels, Kokosstempels, Bamboemassage en Lomi Lomi massage.

Op onze website vindt u een overzicht van de massages welke Massagepraktijk Xenia op dit moment aanbiedt.

Elke massage is beschikbaar in twee varianten: zestig minuten voor 27,50 euro en negentig minuten voor 34,50 euro (met uitzondering van de Champagne massage). De massages vinden plaats op afspraak.

Massagepraktijk Meppel

Openingstijden

Massagepraktijk Xenia is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur (Vanwege de behandelingen kan de praktijk telefonisch slecht bereikbaar zijn, dus schroom niet om in te spreken).

Sparen

U ontvangt één punt bij elke 10 euro die u besteedt in de massagepraktijk.

Cadeau artikelen

Sinds kort vindt u bij ons zeep van het merk Savon de Marseille. Een geweldig lekkere zeep uit de Franse Provence in meer dan 12 geuren. Leuk om cadeau te geven (en om cadeau te krijgen) zijn onze zelfgemaakte geurkaarsen en natuurlijk onze cadeaubonnen.

Facebook

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke acties via onze Facebookpagina.

Contact

Massagepraktijk Xenia
Pieter Aertsenstraat 33
7944 CK Meppel
Tel: 06 - 52 59 67 02

info@massagepraktijkxenia.nl
www.massagepraktijkxenia.nl

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps