MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Anno Nu

Anno Nu is een bijzondere winkel in Meppel. Wij zijn gespecialiseerd in gelegenheids- en themakleding en hebben daarnaast een ruim assortiment geboortecadeau ’s en babykleding vanaf maat 40. Ook vindt u bij ons kinderboeken, serviesjes, speelgoed van o.a. Melissa & Doug, knuffels en kostuums in vele soorten en maten.

Atelier Hamm

Achterin onze zaak is Atelier Hamm gevestigd. Hét adres voor unieke en ambachtelijke Middeleeuwse- of fantasiekleding. Ons ambachtelijke atelier maakt bijzondere en unieke kleding zoals elven, feeën, heksen, prinsessen, piraten en steampunk. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor doopjurken, bruidsjurkjes, danskleding, galajurken en allerhande accessoires als hoeden, waaiers, maskers, korsetten en sluiers.
Onze themakleding wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. U vindt bij ons de natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen, aangevuld met bijzondere stoffen als brokaat, fluweel, satijn en kant.

Sparen

U spaart bij ons punten en zegels. Bij elke 15 euro ontvangt u een punt. Bij besteding boven de 25 euro ontvangt u een zegel. Bij 5 zegels is uw zegelboekje vol en ontvangt u een leuke verrassing.

Openingstijden

Wij zijn woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De overige dagen zijn wij op afspraak geopend.

Workshops

Na de zomervakantie begint Atelier Hamm met workshops en individuele lessen op het gebied van breien, haken, naaien, vilten, schilderen en smincken. Wij vertellen u er graag meer over in de winkel.

Beurzen

In 2017 stonden wij met onze kostuums en accessoires op onderstaande markten en fairs:

• Markt in Coevorden
Fantasiafest Roden
Castlefest Lisse
Elftopia Deinze (België)

Adres

Zuideinde 27
Meppel
06 - 48764369

Buitenzijde winkel

Wilt u vooraf binnen even een kijkje nemen? Dat kan via Google Maps.

Facebook

Op onze Facebookpagina vindt u veel foto's van onze kostuums en een overzicht van de nieuwste artikelen.

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps