MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Kisteman Events

We zijn een jong en flexibel bedrijf dat professionele kwaliteiten aflevert en graag met u meedenkt naar een bijpassende feestoplossing.

U bent bij ons op het juiste adres voor: geluidsapparatuur, geluidstechniek, dj´s, entertainment, verlichting, partytenten, statafels , buffettafels, springkussens, Abraham, Sarah, feesttenten, mobiele koelingen, mobiele barren, krukken en andere horeca benodigdheden.

U kunt ons bijvoorbeeld inzetten voor uw verjaardag, tuinfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest, bruilof. In samenwerking met u zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld zal worden.

Tevens bieden wij de gelegenheid om uw dag helemaal compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgde barbecue, een zomer/wintermenu of een complete catering. Kortom alles is mogelijk om uw dag te laten slagen. We werken samen met vakslagers. U kunt alles ophalen, laten bezorgen of zelfs alles door ons laten opzetten en afbreken!

Wilt u meer weten, heeft u wensen die niet op onze website staan of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op! Onze vestiging is in Nijensleek. We leveren aan particulieren, bedrijven en verenigingen.

Meppel Grachtenfestival 2017

In het weekend van 9-10-11 juni 2017 vond het 13e Grachtenfestival Meppel plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement is inmiddels niet meer weg te denken op de evenementenkalender van Meppel. Het Grachtenfestival Meppel kenmerkt zich door allerlei activiteiten, waarbij het accent ligt op de mooie grachten van Meppel. Sinds enkele jaren organiseren wij de braderie/vlooienmarkt van het grachtenfestival in Meppel.

Sparen

U ontvangt één punt bij elke 25 euro op uw factuur. Maximaal 50 punten per factuur.

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 08:00 tot 18:00
Zondag Op afspraak

Facebook

Op onze Facebookpagina vindt u meer informatie en foto’s over onze dienstverlening.


Adres

Moersberger erven 7
8383 EA Nijensleek
(085) 047 1533

www.kisteman-events.nl
info@kisteman-events.nl

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps