MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

De Witte Hoeve

Aan de authentieke dorpsgracht van Giethoorn vindt u Pannenkoekenrestaurant & Brasserie De Witte Hoeve. Wij zijn een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenrestaurant met een eigentijdse uitstraling, waarbij er meer geboden wordt dan pannenkoeken alléén.

Zo kunt u tevens bij ons terecht voor bijvoorbeeld een lekker kopje koffie met huisgemaakt appelgebak, verschillende lunchgerechten, borrelhapjes of een plate geserveerd met friet en salade.

In onze sfeervol verbouwde boerderij met gezellige terrassen heten wij u van harte welkom!

Pannenkoeken

Onze pannenkoeken hebben een lokaal en authentiek tintje: ons meel wordt gemalen in Molen de Weert in het nabij gelegen Meppel. Hiermee willen we niet alleen lokaal ondernemerschap promoten, maar ook een pannenkoek kunnen bieden zoals deze bedoeld is. Met pure ingrediënten, want dat proef je!

Op onze menukaart staan vele uiteenlopende soorten, bekijkt u deze eens op de website om een indruk te krijgen.

En ook wanneer u een gluten- of lactosevrije pannenkoek wenst kunt u bij ons terecht.


Activiteiten

Naast lekker eten is ons restaurant tevens een uitstekend vertrekpunt om Giethoorn te land of ter water verder te ontdekken. Zo kunt u bij ons luxe sloepen, fluisterbootjes of kano’s huren.

Of u kiest voor het maken van een mooie rondvaart (op reservering) door het dorp, over het meer en eventueel door het natuurgebied met een stop bij de uitkijktoren. Tevens bieden wij diverse leuke groepsarrangementen aan.


Arrangementen

Wij hebben een prachtige ambiance voor onder andere een bruiloft, personeelsfeest, familiedag of kinderfeestje. De Witte Hoeve biedt ruimte aan groepen van 2 tot 250 personen.

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden om een idee te krijgen. In overleg is er nog veel meer mogelijk om een geschikt arrangement in Giethoorn samen te stellen.


Sparen

U ontvangt één punt bij elke 5 euro die u besteedt in ons restaurant. Tevens ontvangt u bij besteding vanaf 25 euro een digitale zegel. Bij een volle zegelkaart (6 zegels) kunt u bij ons gratis twee uur een bootje huren om een mooie tocht door Giethoorn te varen (alleen geldig van maandag t/m vrijdag).

Openingstijden

Maandag gesloten, in de maanden juli en augustus zijn wij elke dag geopend
Dinsdag gesloten, in de maanden juli en augustus zijn wij elke dag geopend
Woensdag gesloten, in de maanden juli en augustus zijn wij elke dag geopend
Donderdag geopend vanaf 16.00 uur
Vrijdag geopend vanaf 16.00 uur
Zaterdag geopend vanaf 12.00 uur
Zondag geopend vanaf 12.00 uur

Facebook

Op de Facebookpagina van Pannenkoekenrestaurant & Brasserie De Witte Hoeve in Giethoorn vindt u meer informatie over ons restaurant.

Adres

De Witte Hoeve
Zuiderpad 32
Giethoorn
0521-361428

info@dewittehoeve.nl
www.dewittehoeve.nl

De Witte Hoeve bevindt zich aan het Zuiderpad 32 in Giethoorn, alwaar men niet met de auto kan komen. Echter, hiernaast op de afbeelding ziet u de achterkant/ingang van de Witte Hoeve via de Beulakerweg (N334). Wanneer u Giethoorn binnen komt rijden, rijdt u al op de Beulakerweg.

Wilt u vooraf binnen even een kijkje nemen? Dat kan via Google Maps.

Pannenkoekenrestaurant & Brasserie De Witte Hoeve

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps