MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Clean Inn

Eigenaresse Annemiek is altijd vol passie en enthousiasme bezig met kleding en handwerken. Van jongs af aan is ze bezig met allerlei textiele werkvormen als borduren, haken, breien, kantklossen, kleding vervaardigen en ga zo maar door. Ze heeft van deze passie haar werk kunnen maken wat heeft geresulteerd in een mooie winkel. In 2015 heeft Annemiek stomerij en kleding reparatie Clean Inn kunnen overnemen.

Clean Inn is gestart in 1973 aan de Oosterstraat, vervolgens verhuisd naar de korte Woldpromenade hierna naar de Gasthuisstraat om uiteindelijk de deuren te openen aan de Markt nummer 2 in de mooie vestigingsstad Steenwijk.

Naast het reinigen van kleding en textiel via de stomerijservice is het bedrijf actief in het repareren en vervaardigen van kleding. Van kleine reparaties tot maatkleding en ook voor ander herstel, verstel van ander textiel is de ervaring in huis. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking waar het aan- en uitkleden een uitdaging vormt biedt Annemiek en haar team passende oplossingen aan.

Handwerkwinkel

In de overzichtelijke winkel treft u fournituren, knopen, haak en brei benodigdheden als garens, haak en breinaalden en quilt materialen aan. Op de website van het bedrijf uit Steenwijk vindt u meer informatie.

Modevakschool

Clean Inn beschikt tevens over een modevakschool, welke gevestigd is achterin de winkel. Hier worden naailessen en workshops op het gebied van omgaan met de naaimachine of lockmachine gegeven. Daarnaast worden workshops verzorgd op het gebied van haken en breien.

Sparen

U spaart bij Stomerij Clean Inn punten en zegels. U ontvangt één punt bij elke 7,50 euro die u besteedt in onze winkel. Ook ontvangt u bij elke transactie boven 5 euro een digitale zegel. Bij 12 zegels is uw spaarkaart vol en ontvangt u een coupon t.w.v. 5 euro. Met dit bedrag kunt u uw kleding of textiel laten stomen of reinigen.

Openingstijden

Maandag Gesloten  
Dinsdag 09:00-12:30 13:30 - 17:30
Woensdag 09:00-12:30 13:30 - 17:30
Donderdag 09:00-12:30 13:30 - 17:30
Vrijdag 09:00-12:30 13:30 - 17:30
Zaterdag 09:00-17:00  
Zondag Gesloten  

Winkel

Contact

Markt 2
8331 HH Steenwijk
0521-516526

www.stomerijcleaninn.nl
info@stomerijcleaninn.nl

Facebook

Clean Inn beschikt over een levendige Facebookpagina vol met inspiratie, handwerktips en leuke nieuwtjes. U kunt de pagina hier bekijken.

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps