MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Rietman Hasselt

Land- tuinbouw mechanisatiebedrijf Rietman heeft voor u een groot aanbod kwalitatieve landbouw producten. Rietman is gevestigd in Hasselt in de kop van Overijssel in de Gemeente Zwartewaterland. Sinds de oprichting in 1938 zijn wij vooruitstrevend in de landbouw. Rietman heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een belangrijke speler met toonaangevende merken in Nederland. Naast landbouw zijn we actief in Tuin&Park, Speelgoed en AgriShop.

Wij zijn breed georiënteerd middels een groot scala aan producten, machines en voertuigen. Met onze roots in de Landbouw weet Rietman als geen ander wat op technische vlak voor u als agrariër, loonwerker, aannemer, groenvoorziener of hovenier wat nodig is om een modern bedrijf te leiden met de juiste machines. Rietman wil graag met u mee vooruitkijken. Rietman Hasselt is dealer van de volgende merken: Claas, Kioti, Zetor Vicon, Strautmann, Weidemann, Husqvarna, Dolmar, Makita, Sabo en Gallagher.

In onze speelgoedafdeling treft u speelgoed voor jong & oud. RietmanShop is gespecialiseerd in buitenspeelgoed met b.v. skelters, traptractors, speelhuisjes en trampolines. RietmanShop streeft er naar om duurzame buitenspeelgoed producten aan te bieden voor gegarandeerd jaren speelplezier. Onze topmerken zijn: BERG Toys, Rolly Toys, Mammoet, Little Tikes, Power Jumper en Game on Sport.

RietmanShop

RietmanShop is een winkel die zowel online als in de winkel producten verkoopt. Onze winkel is gevestigd in Hasselt en heeft een showroom van meer dan 2.500 m2 met meer dan 4.500 verschillende artikelen. Wij streven ernaar om duurzame (buiten)speelgoed en Tuin&Park producten aan te bieden voor gegarandeerd jaren plezier.

Onze kernwaarden

- Uitstekende service
- Advies
- Garantie
- 99% Voorraad
- 2.500 m2 showroom
- 75 jaar ervaring

Buitengewoon sterk in (buiten)speelgoed, agrishop en tuin & parkmachines!

Sparen

Sparen van punten is bij besteding van 10 euro* (bij acties zijn er extra punten te verdienen). U ontvangt op al het speelgoed een zegel bij besteding van 10 euro (u spaart voor een gratis leuke attentie. Kijk op deze website voor meer informatie).

* Maximaal 100 punten per transactie

Openingstijden

Maandag 8.00 uur - 17.30 uur*
Dinsdag 8.00 uur - 17.30 uur*
Woensdag 8.00 uur - 17.30 uur*
Donderdag 8.00 uur - 17.30 uur*
Vrijdag 8.00 uur - 17.30 uur*
Zaterdag 8.30 uur - 16.00 uur*
Zondag Gesloten
  * Lunchpauze van 12.00 tot 13.00

Contact

Rietman Hasselt
Zwartewaterweg 6
8061 RJ Hasselt

tel. 038-4771243
fax 038-4772559

www.rietmanshop.nl
www.facebook.com/rietmanshop

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps