MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Big Snack Onder de Luifel

Onze cafetaria heeft zeer uitgebreide mogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid om gewoon een lekker snackje op te halen of bij ons op te eten. De cafetaria bied plm. 20 zitplaatsen die door ons met alle zorgvuldigheid worden behandeld en zijn uitgekozen.

Maar wat dacht u van de hapjes op uw verjaardag? Warm en koud zijn ze ook bij ons te bestellen en eventueel bezorgen wij ze voor u aan huis. Maar ook afhaalmaaltijden in speciale verpakking, zodat het goed en lang warm blijft, zijn bij ons verkrijgbaar. Belegde broodjes, salades, warme en koude buffetten, kortom: alles wat horeca u bieden kan, kunnen wij u leveren.

Maandactie

 

Big Snack

Sinds september 2010 zijn wij aangesloten bij de Big Snack franchise formule. Big Snack is een samenwerkingsverband tussen zelfstandige ondernemers van cafetaria's, waarbij vertrouwde kwaliteit, strenge hygiëne en gedegen vakmanschap voorop staat:

Sparen

U spaart bij Big Snack Onder de Luifel punten en zegels. Bij elke 5 euro ontvangt u een punt. Bij een besteding vanaf 10 euro ontvangt u een zegel. Bij 20 zegels is uw digitale zegelkaart vol en krijgt u van ons een 6-persoons salade (ei of rund).

Openingtijden

Maandag t/m donderdag van 11:00 tot 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 00:00 uur
Zondag gesloten

Contact

Café ~ Eetcafé - Cafetaria Onder de Luifel
Ridderstraat 5 - 7
8061 GH Hasselt
Tel: 038-4771326

Website: www.onder-de-luifel.nl
Bestellingen: cafetaria@onder-de-luifel.nl

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps