MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

KoffieDick & Dickthee

KoffieDick & Dickthee is een onderdeel van Drost Koffie. Bij ons in de winkel, aan de Keppelstraat 1 te Hasselt, kunt u terecht voor verschillende soorten koffiebonen. Van milde espresso’s, medium roast tot dark roast. Graag adviseren wij u welke koffie het beste bij u past. Wilt u voor uw snelfilter apparaat of cafetiere eens wat anders proberen dan uw vertrouwde koffie? Geen probleem, wij kunnen de bonen in verschillende groftes voor u malen.

Ook in thee hebben wij een uitgebreid assortiment. Momenteel hebben wij zo’n 60 verschillende soorten losse thee op voorraad. Van Groene thee, rooibos en zwarte thee tot heerlijke vruchten melanges. Koffie en thee is ook erg leuk om als cadeau te geven en te krijgen. Loop eens naar binnen en laat u verassen!!

Promofilmpje KoffieDick & Dickthee

Espressomachines

Wij zijn onder andere dealer van volautomatische espressomachines van Melitta. Melitta kenmerkt zich door een erg goede prijs / kwaliteitsverhouding en vooral door zijn uitstekende garantievoorwaarden. Keuze uit een breed assortiment. Bent u een gewone koffiedrinker zonder poespas? Of zoekt u juist een machine die volledig automatisch een heerlijke cappuccino of een latte macchiato maakt? Wij geven u advies op maat!

Drost koffie

Drost koffie is een leverancier in producten voor in en om de koffiemachine. Inclusief de koffiemachine zelf! Ook het onderhoud van uw koffiesysteem kunnen wij verzorgen. Een ruime keuze uit verschillende soorten koffie, vooral onder eigen label, in alle soorten en maten.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Kijk dan op www.drostkoffie.nl en vul het contactformulier in, of stuur een email naar info@drostkoffie.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sparen

U ontvangt één punt bij elke 10 euro die u besteedt in onze winkel.

Openingstijden

Vrijdag 12.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur

Andere tijden op afspraak.

Adres

Keppelstraat 1
8061 GZ Hasselt

06 113 650 53
info@drostkoffie.nl
www.drostkoffie.nl

www.facebook.com/drostkoffie

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps