MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Assurantiekantoor Strijker

Assurantiekantoor Strijker is een onafhankelijk en veelzijdig assurantiekantoor gevestigd in het centrum van Steenwijk. Wij hebben connecties met meerdere verzekeringsmaatschappijen en banken, waardoor u altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking van verzekerings-, hypotheek- en pensioenproducten.

Wat doen wij?

Wij verzorgen voor u het gehele traject, van opzeggen van uw huidige verzekering tot aan het afsluiten van een compleet pakket en het regelen van de schade tot aan het berekenen van de juiste premies.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en het beheer. Wij begeleiden onze klanten in het vaak complexe vak van schaderegeling. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop. Zoekt u een betrouwbare organisatie die ervoor zorgt dat uw assurantiezaken uitstekend worden geregeld? Neemt u gerust contact met ons op. Ook voor ZZP-Advies kunt u bij ons terecht!

Sparen

U ontvangt punten bij verzekerings-, hypotheek- en pensioenproducten en zelfs bij een vrijblijvend assurantiegesprek. Bel voor meer informatie met 0521 - 521298.

Contact

Voor al uw assurantiezaken kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Assurantiekantoor Strijker
Korte Woldpromenade 27
8331 JK Steenwijk

Telefoon: 0521 - 521298
Fax: 0521 - 521283
Website www.assurantiekantoorstrijker.nl
E-mail: info@assurantiekantoorstrijker.nl

Voor calamiteiten buiten kantooruren: 06 - 10 14 71 03.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten kantooruren op afspraak.

Kantoor

Facebook

Assurantiekantoor Strijker heeft een informatieve Facebookpagina. Hier vindt u met regelmaat diverse informatie over verzekeringen, hypotheken en pensioenproducten. U kunt de Facebookpagina hier vinden.

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps