MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

AB Workwear

AB Workwear is het adres voor al je bedrijfskleding. Vrijetijdskleding en werkkleding van de gerenommeerde merken Snickers of Santino, met of zonder bedrukking. Lasergraveren op spiegels, RVS, hout en andere denkbare materialen. Wij leveren snel en voordelig!

Bedrijfskleding

Wij drukken voor allerlei bedrijven kleding, u kunt bijvoorbeeld denken aan bouwvakkers, schilders, beveiligers, horecapersoneel en medische kleding. Voor elke sector de juiste kleding en altijd van het beste materiaal. Met huismerken als Santino en Snickers leveren wij altijd topkwaliteit. Ook voor werkschoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast leveren wij kleding aan evenementen, organisaties en feesten.

Lasergraveren

Een van onze specialiteiten is lasergraveren op allerlei materialen. Hierbij kunt u denken aan spiegels, hout, kunststoffen, stempels, RVS en messing. U kunt zelf digitaal foto’s, teksten of ideeën aanleveren welke wij exact kunnen graveren op het juiste materiaal.

Sparen

U ontvangt bij ons een punt bij elke 10 euro die u besteedt in onze winkel.

Facebook

Op Facebook plaatsen wij regelmatig foto's van onze nieuwste artikelen en door ons geleverd werk. Graag nodigen we u uit een kijkje te nemen op onze pagina.

Openingstijden

Ma t/m vrij van 13.30 tot 18.00 uur
Do van 13.30 tot 21.00 uur
Za van 13.30 tot 17.00 uur

Adres

Steenwijkerweg 59
8397 LB De Blesse
085 - 8640050
06 - 15248412

www.abworkwear.com
info@abworkwear.com

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps