MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Mobiele Expert

In onze winkel aan het Kerkplein 4 in Meppel of via onze website kunt u direct contact met ons opnemen voor vragen over uw defecte smartphone of tablet. Wij zullen u vriendelijk te woord staan en samen tot een oplossing komen voor de eventuele reparatie van uw smartphone.

Wij voeren alle reparaties zorgvuldig uit, zodat uw defecte mobiele telefoon na de reparatie meer waard is. Wij maken gebruik van hoge kwaliteitscomponenten en geven één maand garantie op het gerepareerde onderdeel of de gerepareerde onderdelen.

Heeft u een barst in het LCD scherm of is het glas van uw smartphone gebroken, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Klik hier om contact op te nemen en snel geholpen te worden!

Reparatie

Wij repareren mobiele telefoons, en vervangen componenten als dat nodig is. Bij de reparatie nemen wij onze tijd, zodat de reparatie van uw mobiele toestel alle aandacht krijgt. Wij streven ernaar om uw mobiele reparatie zo snel mogelijk af te handelen en wij garanderen dat de reparatie binnen 24 uur klaar is. Door onze deskundige ervaring op het gebied van mobiele reparaties kunnen wij u garanderen dat kleine reparaties snel klaar zijn.

Accessoires

Wilt u optimaal genieten van uw smartphone? Wij hebben een breed assortiment aan mobiele accessoires! Leuke hoesjes ter bescherming van uw telefoon, oordopjes voor een goede muziekervaring en powerboosters voor een snel oplaadmoment. Kom bij ons langs in de winkel voor ons gehele assortiment.

Onderzoek

Is uw telefoon/smartphone beschadigd of heeft uw smartphone een reparatie nodig, maar uw weet de oorzaak niet? Bij ons kunt u er op rekenen dat wij geen onderzoekskosten in rekening brengen. Heeft u geen tijd? U kunt uw smartphone ook opsturen en wij zullen onderzoek doen naar de oorzaak. Wanneer uw smartphone een reparatie nodig heeft, zullen wij contact met u opnemen voordat de reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd. 

Sparen

U ontvangt bij ons bij iedere 10 euro een punt

Openingtijden


Maandag   13:00 - 18:00 uur
Dinsdag   10:00 - 18:00 uur
Woensdag   10:00 - 18:00 uur
Donderdag   10:00 - 18:00 uur
Vrijdag   10:00 - 21:00 uur
Zaterdag   10:00 - 17:00 uur
Zondag   Gesloten

Adres

Mobiele Expert
Kerkplein 4 
7941 BE Meppel

0522 750 281
www.mobiele-expert.nl

info@mobiele-expert.nl
zakelijk@mobiele-expert.nl

Facebook

Op onze Facebookpagina vindt u onze lopende acties, nieuwe ontwikkelingen en bedrijfsnieuws.

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps