MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Borg Verhuur

Borg verhuur is het adres voor al uw evenementenverhuur, toiletvoorzieningen, bouwplaats materieel-verhuur, verhuur- verkoop- en reparatie van aanhangwagens etc.

Sinds 1998 zijn we gestart met de verkoop, verhuur en reparatie van aanhangwagens. Naast de aanhangwagens zijn wij sinds enkele jaren uitgegroeid tot een gedegen verhuurpartner en hebben wij ruime ervaring op dit gebied. Wij denken graag mee in uw specifieke wensen en kunnen u voorzien van een goed advies.

Evenementen

Borg verhuur biedt een totaaloplossing voor uw evenement. Wij hebben jarenlange ervaring met levering van verhuurproducten voor uw evenement of feest en denken graag met u mee over uw wensen.

Verschillende grote en kleine evenementen / feesten in de regio Steenwijkerland voorzien wij van toiletten, kassa's, hekken, verlichting, tijdelijke stroomvoorziening en nog veel meer.

Aanhangwagens

Naast de mogelijkheden van aanhangwagen verhuur zijn wij ook het adres voor; Verkoop van nieuw en gebruikte aanhangwagens ( ook iruil is mogelijk), onderhoud van uw aanhangwagen, reparatie en onderdelen.

Borg aanhangwagens beschikt over diverse dealerschappen en co-dealerschappen van een aantal bekende merken, zoals bijvoorbeeld Anssems, Saris, Titan.

Bouwmaterieel

Wij verhuren diverse onderdelen om uw bouwplaats in te richten. Hierbij kunt u denken aan: Chemisch bouwtoiletten, bouwhekken, schaftwagens, douchecabines etc. Ook kunt u bij ons terecht voor een zeer ruim assortiment machines en gereedschappen. Voor elke klus, groot of klein het juiste gereedschap.

Tuin- en park

Wij verhuren een zeer ruim assortiment machines en gereedschappen voor elke klus in en om u tuin en of park. Voor elke klus het juiste gereedschap.

Sparen

U ontvangt bij elke vijf euro een punt. Alleen voor particulieren en maximaal 100 punten per transactie.

Facebook

Op de Facebookpagina van Borg Verhuur vindt u leuke wetenswaardigheden over ons, nieuwe ontwikkelingen en verhuurtips.

Pand

Contact

Borg Verhuur
Eesveenseweg 17
8332 JA Steenwijk
0521-344622

info@borgverhuur.nl
www.borgverhuur.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 17:00. Zaterdag van 8:00 tot 12:00.

Aanhangwagen verhuur

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps