MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Dinkey Winkey Baby & Tienerstore

Met maar liefst 500m2 aan winkeloppervlakte is Dinkey Winkey één van de grootste baby- & tienerspeciaalzaken van Steenwijk en omstreken.

U vindt in onze winkel aan de Lange Baan 27C te Steenwijk een ruime keus aan  o.a. baby- en tienerkamers, wandelwagens en buggy’s, autostoelen, matrassen, speelgoed, half- en hoogslapers, boxen, bureaus. Super scherp geprijsde uitlopende collecties!

In onze winkel ziet u op de begane grond alles voor de baby, op de bovenverdieping vindt u super stoere jongens- en meidenkamers: van compleet tot los te combineren en te bestellen.

U krijgt bij ons deskundig en vooral persoonlijk advies. Wij zijn geopend op donderdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tevens kunt u 24 uur per dag terecht in onze webwinkel, hier zijn regelmatig aanbiedingen te vinden.

Sparen

U ontvangt bij ons één punt bij elke 10 euro* die u besteedt in onze winkel. Ook ontvangt u bij elke transactie een digitale zegel. Een volle zegelkaart (5 zegels) is goed voor 5 punten én een leuke attentie.

* Maximaal 100 punten per transactie

Onze merken

o.a. Aerosleep, Avent, Bopita, Bébé Jou, Chicco, Feetje, Bamboom, Joolz, Life Time, Maxi-Cosi, Quinny, XQC, Ergobaby en Intertras

Website / E-mail

Website: www.dinkeywinkey.nl
E-Mail: info@dinkeywinkey.nl

Adres

Lange baan 27/c
8331 LW Steenwijk
0521 - 512678 of 06 - 42016168

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps