MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

GMD-Fashion

GMD-Fashion brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze winkel aan de Korte Woldpromenade 19 te Steenwijk (naast Juwelier Visser), voeren wij de merken Sybel+, Adia , Plaisir ( lingerie ) , Yesta en X-two.

Onze kleding, casual en feestelijk voor alle leeftijden, wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod van een kleine collectie accessoires.

X-two Mode met karakter
Sportieve en vrouwelijk kleding die eindeloos gecombineerd kan worden, voor de vrouw met een maatje meer. Fijne stoffen, sprekende kleuren en een eigen style in de maten 42 t/m 60; dat is waar X-two voor staat.

Sybel+ Net even anders
Sybel+ brengt voor de fashionable vrouw collecties met kleding waarin de laatste trends op een unieke manier vertaald zijn naar een maatje meer. Innovatie, stijl en snelheid zijn de kenmerken van het merk dat gespecialiseerd is in grote maten dames mode.

Sparen

U ontvangt een punt bij elke 10 euro die u besteedt in onze winkel. Daarnaast werken wij met een stempelkaart waarmee u spaart voor een mooie waardebon van maar liefst 15 euro. Verdere info verkrijgbaar in de winkel.

Openingstijden

GMD Fashion - Steenwijk
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur & 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Op donderdagavond is het koopavond in Steenwijk.

Facebook

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. Hier vindt u regelmatig foto’s van onze nieuwste artikelen, aanbiedingen of activiteiten in het centrum van Steenwijk.

Contact

GMD-Fashion
Korte Woldpromenade 19
8331 JK Steenwijk

Tel. 0521 - 769024
Mail info@gmd-fashion.nl
Facebook GMD-Fashion

Winkel

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps