MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

De Vries Hofstede Bos & Tuin

De Vries Hofstede Bos & Tuin is de tuin- en parkspecialist in de regio Steenwijk.

Sinds 1999 bent u bij ons aan het goede adres voor uw aankoop, reparatie en onderhoud van alle bos-, tuin- en parkmachines alsmede professionele reinigingsmachines van diverse merken zoals Husqvarna, Wolf Garten, Stihl, MTD, Etesia, Eliet en Kärcher.

Wij hebben een zeer breed en compleet assortiment, voor de particuliere en professionele gebruiker. Met onze topproducten maken wij het onderhoud van uw tuin tot een plezierige en tijdsbesparende beleving.

Deskundig advies
Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een professioneel en persoonlijk advies. Bij ons krijgt u altijd een deskundig advies op maat, waardoor u zeker weet dat u de juiste oplossing kiest voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor uitleg en tips over de functies, bediening en een juist gebruik van uw machine.

Service
Wat er ook gebeurt, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om de vakkundige aflevering, garantie, winteronderhoud of reparaties van uw machine, u bent verzekerd van onze snelle service. Onze vakkundige en ervaren technici worden doorlopend getraind om u ook op dit gebied deskundig te ondersteunen. Kortom, alles wat u zoekt onder één dak.Spaarpas De Vries Service Centre

Genieten van de tuin begint bij De Vries Hofstede Bos & Tuin. Samen zorgen wij ervoor dat u uw werk voortaan beter, sneller, aangenamer en gemakkelijker kunt doen. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan onze showroom.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf!

Sparen

U ontvangt één punt bij elke 10 euro* die u besteedt in onze winkel. Ook ontvangt u bij elke transactie een digitale zegel. Een volle zegelkaart (10 zegels) is goed voor 10 extra punten en een leuke attentie.

* Maximaal 100 punten per transactie

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 12:00

Website / E-mail

Website: www.devrieshofstedebosentuin.nl
E-Mail: info@devrieshofstedebosentuin.nl

Adres

Lange baan 27/d
8331 LW Steenwijk
0521 - 521 220

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps