MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Visscher Sport

Visscher Sport entreeVisscher Sport is de sport- en outdoor specialist van Steenwijkerland. U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitgekiende collectie sportkleding, sportschoenen en sportartikelen.

Wij zijn gespecialiseerd in zaal- en veldsport, tennis, wandelsport, running, nordic walking, badmode en fitness, maar ook in de wintersporten zoals schaatsen en skiën.

Ook beschikken wij over een eigen serviceafdeling voor schaatsen, racketsporten, darten en biljarten en verzorgen graag uw medailles en sportprijzen welke door onze computergestuurde graveerinrichting van teksten kunnen worden voorzien.

Wij werken samen met bijna alle sportverenigingen uit de wijde omtrek en verzorgen in veel gevallen ook het bedrukken van de kleding met reclame en/of namen.

Jouwsportzaak.nl

Visscher Sport is aangesloten bij Jouwsportzaak.nl. Een samenwerkingsverband met lokale, gerenommeerde sportzaken die allemaal trots zijn op een jarenlange ervaring binnen de sportmarkt.

Jouwsportzaak.nl biedt een breed assortiment sport- en aan sport verwante artikelen van zowel de bekende A-merken alsook artikelen in een goede prijs-kwaliteitverhouding van minder bekende merken. Zo vindt u in deze webwinkel voor ieder wat wils.

Sparen

U ontvangt één punt bij elke 10 euro die u besteedt in onze winkel. Ook ontvangt u bij iedere transactie een digitale zegel. Bij een volle zegelkaart (5 zegels) ontvangt u 5 punten én een leuke attentie.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00

U vindt Visscher Sport in Steenwijk aan het begin van het Steenwijkerdiep aan de kant van de Aldi en Jumbo Bert Vis. Naast kennis en vakmanschap staat service bij ons nog altijd hoog in het vaandel.

Website / E-mail
Sportwinkel Steenwijk

Website: www.visschersport.nl
E-Mail: visschersport@hetnet.nl

Adres

Steenwijkerdiep 25
8331 LP Steenwijk
0521 - 512780

Kaart

Zoek het bedrijf op Google Maps