MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Meedoen

Meedoen met Doddledays is niet zo moeilijk. Regel een pasje bij je favoriete winkel en laat deze scannen tijdens het afrekenen. Deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de Doddledays sticker op de deur.

Benieuwd naar je saldo? Meld je aan op de Doddledays website. Eenmaal ingelogd zie je naast je puntentotaal ook een overzicht van je transacties en alle zegels die je gespaard hebt.

Als blijkt dat je saldo meer is dan 250 punten kun je overwegen deze punten te laten uitbetalen. Weggeven kan en mag ook, 't is wat je zelf wilt.

Registreren

Je kunt je hier registreren. Hiervoor is alleen een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je kunt ervoor kiezen later meer gegevens in te vullen. Koppel je pasnummer aan je profiel en dat is het. De rest spreekt voor zich. Mocht je er niet uitkomen dan zijn wij er uiteraard om je te helpen.

Online punten

Doddledays zit natuurlijk niet stil en is voortdurend op zoek naar manieren om voor jou zoveel mogelijk punten te verdienen. 

Online punten sparen behoort straks ook tot de mogelijkheden, door bijvoorbeeld het lezen van berichten of het doen van aankopen in lokale webwinkels.