MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Veelgestelde vragen

Waar kan ik punten sparen?
Je kunt deelnemers herkennen aan een deelnemersticker op of naast de voordeur. Tevens vind je alle deelnemers op deze pagina. Elke week komen er deelnemers bij. Houd de site dus goed in de gaten.

Hoe kom ik aan een pasje?
Deze kun je ophalen bij de deelnemende winkels. Je vind hier het overzicht van de deelnemers tot nu toe.

Is registreren verplicht?
Nee zeker niet. Als je een pasje hebt kun je al beginnen met sparen. Je punten worden dan direct op je pas geschreven. Om je saldo te bekijken is het hebben van een account (en dus registratie) echter wel noodzakelijk. Een zelfgekozen gebruikersnaam met wachtwoord, je postcode (zonder huisnummer) en een werkend e-mailadres is alles wat je in hoeft te vullen. Je kunt je hier registreren.

Wat is 'Barcode pas'?
Tijdens het registratieproces dien je bij 'Barcode pas' het pasnummer in te voeren. Deze vind je aan de achterzijde van het pasje en dien je zonder spaties in te voeren (voorbeeld: NL2565328608).

Wat is de 'Verificatie code'?
Op de achterkant van het pasje staat het pasnummer. Daarachter staan 4 letters. Dit is de Verificatie code (voorbeeld FSUJ)

Hoeveel punten krijg ik bij mijn aankoop?
Dat mag en kan een ondernemer zelf bepalen. Het meest gebruikt is één punt bij elke 10 euro besteding maar het komt ook wel voor dat ondernemers bijvoorbeeld dubbele punten tijdens de koopavond geven of bij elk artikel dat je daar koopt.
Als je het exact wilt weten kun je het beste op de profielpagina van de bedrijven kijken. Je vind hier het overzicht van de deelnemers.

Wat krijg ik voor mijn punten?
Je spaart voor contant geld. 250 punten is goed voor € 7,50 op je rekening. Als je voldoende saldo hebt kun je een uitbetalingsverzoek doen. Wij maken dan het geld direct naar je over. Uitbetalingen kunnen alleen aangevraagd worden in veelvouden van 250 punten. Het resterende saldo blijft in je account staan, daarmee kun je doorsparen voor een volgende uitbetaling.

Hoe kan ik zien hoeveel punten ik heb?
Door in te loggen en bij 'Mijn Doddledays' klik je vervolgens op 'Transactieovericht'. Hier vind je niet alleen al je transacties maar ook je saldo.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?
Klik op Wachtwoord vergeten?. Vul in het veld je e-mail adres in en volg de instructies in de e-mail die je ontvangt.

Hoe kan ik een nieuwe pas aan mijn account koppelen?
Dit kunt je doen via 'Mijn Doddledays' > Passen. Je ziet hier een overzicht van de reeds gekoppelde passen en de mogelijkheid om een nieuwe pas toe te voegen. Voer in het eerste veld je pasnummer in voorzien van NL en in het tweede veld de vier letters die achterop je pas staan. Klik vervolgens op 'Toevoegen'.

Hoe kan ik mijn account opzeggen?
Stuur een e-mail naar opzeggen@doddledays.com en vermeld daarin eventueel de reden (niet verplicht). Als je bepaalde wensen hebt met betrekking tot het openstaande puntensaldo, dan kun je daar een verzoek voor indienen.Hulp bij aanmelden / registreren

Gebruikersnaam
Geldige gebruikersnamen moeten minimaal vijf en mogen maximaal 12 tekens lang zijn. Een gebruikersnaam mag alleen letters en cijfers bevatten.

Postcode
In het eerste vakje komen de 4 cijfers van je postcode, in het tweede vakje de twee letters.

E-mailadres
Vul hier een geldig e-mailadres in. Op dit e-mailadres ontvang je een bevestigingsmail en mocht je ooit je wachtwoord vergeten zijn dan sturen we deze opnieuw naar dit e-mailadres. Je e-mailadres kun je later altijd wijzigen.

Herhaal E-mailadres
Om typfouten te voorkomen vragen we je jouw e-mailadres nogmaals in te voeren.

Wachtwoord
Het wachtwoord moet minimaal uit 5 karakters bestaan en mag niet langer zijn dan 16 karakters. Eenmaal ingelogd kun je eenvoudig je wachtwoord veranderen.

Herhaal Wachtwoord
Om typfouten te voorkomen vragen we je om nogmaals het wachtwoord in te voeren.

Barcode pas
Deze vind je aan de achterzijde van het pasje en dien je zonder spaties in te voeren (voorbeeld: NL2565328608).

Verificatie code
Op de achterkant van het pasje staat het pasnummer. Daarachter staan 4 letters. Dit is de Verificatie code (voorbeeld FSUJ)

Algemene voorwaarden
Klik op het vierkantje om om de algemene voorwaarden te accepteren. Hierna is de registratieknop zichtbaar.

Lukt het aanmelden / registreren nog steeds niet? Stuur dan een e-mail naar registreren@doddledays.com. Wij maken dan een account voor je aan en sturen je de gegevens daarvan per mail terug. Onderstaande gegevens hebben we dan nodig:
- Gewenste gebruikersnaam
- Postcode (dus geen huisnummer)
- E-mailadres
- Pasnummer en verificatie code

Zoals je ziet hebben wij geen wachtwoord nodig. Wij kiezen een wachtwoord voor je uit waarmee je in kunt loggen en leggen in de mail uit hoe je eenvoudig het wachtwoord kunt wijzigen.