MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN

Privacy- en cookiebeleid Doddledays BV

Welkom op de website van Doddledays.com, een website van Doddledays BV, kantoorhoudend te Steenwijk aan de Prins Mauritshof 30. Ingeschreven bij de KvK onder registratienummer 56853009.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers, bezoekers en klanten van de website en diensten van Doddledays BV. Doddledays BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Met deze privacyverklaring verschaft Doddledays BV informatie over de gegevens die wij verwerken van onze gebruikers van onze website en andere diensten, zoals online promoties en acties.

Contactgegevens
Website: www.doddledays.com
Vestigingsadres: Prins Mauritshof 30, 8332 GB, Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-795169
Contactpersoon: Richard List is de Functionaris Gegevensbescherming van Doddledays BV en is te bereiken via info@doddledays.com of bovenstaand telefoonnummer.

Als deelnemer van het Doddledays spaarprogramma kun je op vertoon van je Doddledays pas sparen bij deelnemers in verschillende steden. Omdat voor Doddledays BV en haar deelnemende bedrijven jouw privacy van groot belang is zullen wij ervoor zorgen dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd wordt. Hierbij houden wij ons aan alle toepasselijke wet- en regelgeving zoals beschreven in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Deelname aan het spaarprogramma
Om aan het Doddledays spaarprogramma deel te nemen hebben we niet direct gegevens van je nodig. Als je in een winkel een spaarpasje gekregen hebt kun je direct beginnen met sparen en is het niet nodig je te registreren.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Doddledays BV verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het aanmaken van een account

Gebruik van persoonsgegevens
Om je saldo te bekijken heb je een account nodig. Hiervoor is het noodzakelijk om je te registreren. Wij vinden het belangrijk om zo min mogelijk gegevens van jou te hebben en vragen je tijdens het registratieproces naar de onderstaande gegevens:

  • Gebruikersnaam. Dit is een door jezelf bedachte unieke naam waaronder je op Doddledays bekend staat. Deze gebruikersnaam wordt alleen gebruikt om in te loggen en is verder voor niemand zichtbaar.
  • Postcode. Zoals je in de algemene voorwaarden kunt lezen geven wij je postcode aan de deelnemende bedrijven op het moment dat je daar je pasnummer laat scannen. Van al jouw persoonlijke gegevens is de postcode het enige dat voor een winkelier zichtbaar is. Doordat je geen huisnummer invult is je directe adres voor niemand te achterhalen. Een winkelier ziet dus alleen de straat waarin je woont.
  • E-mailadres. Op dit e-mailadres ontvang je een bevestigingsmail. Het opgegeven e-mailadres moet een werkende zijn. Mocht je ooit je wachtwoord vergeten zijn dan sturen we je wachtwoord opnieuw naar dit e-mailadres. Je e-mailadres kun je later altijd wijzigen.
  • Wachtwoord. Om in te kunnen loggen is een gebruikersnaam en wachtwoord noodzakelijk. Deze kun je later eenvoudig wijzigen.

Als je 250 punten gespaard hebt kun je een uitbetalingsverzoek doen. Hiervoor hebben we onderstaande gegevens nodig. Je kunt deze eenvoudig toevoegen, aanpassen en naderhand verwijderen in je account.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Bankrekeningnummer

Reclame
Zoals gezegd sturen wij je verder geen mailtjes. De enige mail die we je sturen is een bevestigingsmail vanuit het registratieproces. We versturen geen nieuwsbrieven, aanbiedingen of enquêtes.

Je adresgegevens en telefoonnummer zijn iet bekend bij ons waardoor wij je ook niet kunnen bellen of een direct mail kunnen sturen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren.
De gegevens die wij van jou verwerken voor het spaarprogramma, worden bewaard voor zo lang je deelneemt aan het spaarprogramma, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij verkopen je gegevens nooit aan derden en verstreken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Het enige wat wij verstrekken aan een deelnemer waar jij je pas hebt laten scannen is je postcode (zonder huisnummer). Aan de hand hiervan kan de ondernemer zien waar zijn/haar klanten vandaan komen. Doordat je geen huisnummer opgeeft is alleen de straat waar je woont zichtbaar voor de ondernemer.

Belangrijk nog om te weten is dat wij alleen je postcode weggeven aan ondernemers waar je je pas hebt laten scannen. Het is dus niet zo dat alle deelnemende bedrijven je postcode te zien krijgen, alleen de bedrijven waar jij geweest bent.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Doddledays BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door de internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Zie voor een toelichting https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je heeft het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Doddledays BV en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar opzeggen@doddledays.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op je verzoek.
Doddledays BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Doddledays BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Voor een veilige overdracht van jouw gegevens en communicatie maken wij gebruik een SSL-certificaat herkenbaar aan https in de URL en het kenmerkende slotje in de browser.

Als je de indruk heeft dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Richard List, onze Functionaris Gegevensbescherming. Hij is te bereiken via info@doddledays.com of 0521-795169.

Deze privacyverklaring is opgemaakt op 24 mei 2018