MIJN DODDLEDAYS
INLOGGEN       REGISTREREN
E-Mail of gebruikersnaam       Nog geen account?
       
Wachtwoord        
       
Wachtwoord vergeten?      
MAAK EEN ACCOUNT AAN


Wat is Doddledays?

Doddledays is een universeel en brancheonafhankelijk spaarsysteem.

Je kunt met één pasje punten sparen bij verschillende bedrijven. Deze punten kun je later uit laten betalen voor contant geld.

Meedoen kost je niets: het pasje en het gebruik van Doddledays zijn gratis. De punten hebben een vaste waarde van 3 cent, dus 250 punten is al € 7,50 op je rekening.

Eén pasje?

Je hebt maar één pasje nodig. Je haalt deze bij één van de deelnemende bedrijven. Een pasje is voorzien van logo of foto en met dit ene pasje kun je sparen bij alle deelnemers.

Meedoen kost niets?

De deelnemende bedrijven betalen een kleine bijdrage voor de punten, waarvan een deel voor jou is. In ruil daarvoor krijgt de deelnemer naast hopelijk een terugkerende klant ook marketinginformatie.

Waarom doen ondernemers mee?

Ondernemers hopen dat je juist bij hen komt winkelen om meer punten en/of zegels te sparen. En omdat je bij verschillende winkels dezelfde punten kunt sparen is het voor jou aantrekkelijk om juist bij die winkels te kopen.

Ondernemers kunnen bovendien onderling samenwerken en willen natuurlijk graag weten waar hun nieuwe klanten vandaan komen. Elke keer als je van een bedrijf punten krijgt geven wij jouw postcode (dus géén huisnummer) aan de winkelier. Met deze informatie kan er bijvoorbeeld gerichter geadverteerd worden in gebieden waar nog geen of weinig klanten vandaan komen.